PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Katso aiheet joihin ei ole vastattu
 

Pelialue

 
AiheetViestejä
Viimeinen viesti
Ei uusia viestejä

Rue de Chêne

Chênevalien pääkatu Rue de Chêne on mitä viehättävin kivetty kävelykatu, jonka varrella ovat alueen vanhimmat rakennukset. Sen toinen pääty on yhteydessä alueen ainoaan puistoon ja suosituimmat putiikit, kahvilat ja ravintolat löytyvät sen varrelta. Varsinkin kesäiltoina kadulla vallitsee suorastaan sadunomainen tunnelma pienten lyhtyjen valaistessa sen pehmeästi, tuoden mieleen pienen kylän usean vuosisadan takaa.
Café Catherine, Arabesque, Bayard, Cinéma, Croc, Barthélémy, Le Petit Moineau
23446L'Oiseau bleu
La Joulu 07, 2013 12:52 pm
sir Kai Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Naapurusto

Chênevalie on etelänurkastaan yhteydessä suurehkoon lähiöön, ja mitä lähemmäs tätä rajaa mennään, sitä väljemmäksi asuminen muuttuu, ja sitä uudempia rakennukset ovat. Naapurustoksi kutsutulla seudulla asuvat Chênevalien parempituloiset, sekä alueen keskustan vahvaa kaupunkimaisuutta vieroksuvat, ja se näkyy siisteissä, suurehkoissa pihoissa sekä talojen huolitelluissa julkisivuissa.
15239Hey, who are you...
Ke Marras 27, 2013 10:02 am
Delta Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Kaduilla ja kaupoilla

Chênevalieen kuuluu korttelikaupalla katuja, rakennuksia, kauppoja ja koteja, jotka kyhjöttävät arkisen näköisinä omilla paikoillaan. Siellä täällä on säästyneitä vanhoja arkkitehtonisia kaunottaria, toisaalla taas kohoaa moderneja kerrostaloja, ja joskus vaatii vain käännöksen kadunkulmauksesta, jotta päätyy siisteiltä kaduilta rapistuneelle takakujalle.
Limbo, Báthory's Holmes Agency, Mélange, Dance Society
33514Silkkiä, pitsiä ...
La Tammi 25, 2014 12:15 am
Mustekehrääjä Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Hämäräkujat

Chênevalien itänaapurina toimii köyhä naapurusto, jonka kaduilla saa pelätä turvallisuutensa puolesta päivän jokaisena hetkenä. Varsinkin öisin alueen vaarat hiipivät Chênevalien puolelle. Maalausta kaipaavat julkisivut, ylitsepursuavat roska-astiat ja kadunkulmissa luimistelevat laitapuolen kulkijat kertovat selkeää sanomaa siitä, että näillä kulmilla ei asusta hyvätuloisia kunnon kansalaisia.
Täydenkuun turvatalo, Cerice's, Maison Dorée
18313Kuin kuuton kulk...
Su Joulu 08, 2013 5:10 am
Pihka Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Puisto

Chênevalien ainoa puisto valloittaa vihreydellään muutaman rakennuksen paikan aivan pääkadun liepeillä. Musta takorauta-aita korkeine portteineen erottaa syvän vihreän, valtavien, ikivanhojen tammien varjostaman hiljaisuuden keskittymän katujen hälinästä. Suuret puut ovat puiston suurin nähtävyys, mutta sieltä löytyy myös miellyttävä nurmikenttä sekä muutamia sieviä kukkaistutuksia.
13169Synnyinyö (Vapaa...
Ma Maalis 10, 2014 8:51 am
Sigmund Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Pyhän Aelricin kirkko

Chênevalien vanhin rakennus on lähiömäisen seudun rajalla sijaitseva pienehkö goottilainen kivikirkko, joka on nimetty pimeyden voimien riivaamien suojeluspyhimyksen mukaan. Se ei ehkä ole koristeellisin tai kullatuin kirkko Pariisissa, mutta suuret lasimaalaukset ja rosoinen puuveistos-krusifiksi häälymässä alttarin yllä saavat katsojan hiljenemään hartauden vallassa.
Hautausmaa
6119If there's somet...
Pe Syys 20, 2013 4:16 am
sir Kai Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Palvelut

Chênevaliesta löytyvät kaikki peruspalvelut terveyskeskuksesta kouluihin. Suurin osa niistä sijaitsee Rue Chênen lähettyvillä, mutta jokunen on löytänyt paikkansa kauempana alueen ytimestä.
Opintiellä, Poliisiasema, Sairaanhoito
474From URL to IRL...
La Tammi 04, 2014 2:22 pm
Raiu Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Pariisi

Ah, Pariisi, valon ja romantiikan kaupunki - mitä kaikkea tämän suurkaupungin sisältä löytyykään syrjäisen pienen Chênevalien asuinalueen lisäksi!
Katakombit
33537Drunktist
La Helmi 01, 2014 1:27 am
Pihka Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Muualla maailmassa

Ranskalla on paljon mitä erilaisimpia maisemia tarjottavana tutkittavaksi, lopusta maapallosta puhumattakaan.
2119Kaliszin salaisu...
Ke Tammi 25, 2012 2:19 am
Forte Katso viimeisin viesti
Pelialue Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies