Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Hey, who are you?

Siirry alas 
2 posters
KirjoittajaViesti
Yui
Ylläpitäjä +10 all
Yui


Join date : 16.06.2011
Ikä : 31

Hey, who are you? Empty
ViestiAihe: Hey, who are you?   Hey, who are you? EmptyTo Elo 22, 2013 4:31 am

//Delta ja Markis tänne :)//

Lauantai-ilta oli salakavalasti vaihtunut sunnuntaiaamuun kun keskustan klubit sulkivat oviaan. Dana oli pitkästä aikaa lähtenyt kavereiden kanssa viettämään iltaa ja tanssimaan sekä tietysti juomaan. Nyt kuitenkin matka kotiin vasta alkoi. Klubin edessä hyvästeltiin ystävät mutta kotimatkaa ei suinkaan tarvinnut sinä yönä taittaa yksin. Illan aikana eräs muutaman vuoden nuorempi mies, Seth, oli tullut jututtamaan häntä ja juttu oli luistanut hyvin myös tanssilattialla. Humala tila oli tarpeeksi vahva että Dana näki hyvänä ideana tuoda mies kotiin. Nukkuisihan Markis jo takuulla!

Herrasmiesmäisesti Seth nappasi heille taksin jonka kyydissä suunnattiin kohti kotia. Dana nojautui kevyesti miehen kainaloon ja hymyili. Huulet kohtasivat hetkeksi aikaa mutta se ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta sinä iltana. Polvet osuivat yhteen ja käsi kiertyi hänen ympärilleen. Hän pöyhi hiuksiaan kääntäen katseensa hetkeksi aikaa pois. Koska hän oli ollut vain vapaa illan merkeissä viettämässä aikaa, oli hän pukeutunut vain mustiin farkkuihin, löysään mustaan pitsipaitaan ja mustiin paljettitolppakorkokenkiin. Taksi pysähtyi ja herrasmieslinja jatkoi kun Seth maksoi taksin ja seurasi Danaa ulos. Hetkeksi aikaa pari jäi siihen ovien eteen suutelemaan ennen kuin Dana kaivoi avaimensa.

"Shhhh meijän pitää olla hiljaa", hän sanoi nauraen kun toisen huulet olivat hänen niskallaan. Matka portaita pitkin meni mahdollisimman hiljaisissa merkeissä mutta he varmaankin päästivät paljon enemmän ääntä kuin edes osasivat kuvitellakaan. Dana hyssytteli välillä kunnes lopulta pääsi oikean oven eteen. "Mmmm malta nyt vielä hetki", hän kuiski nojautuen omaa oveaan vasten hetkeksi aikaa. Lopulta hän sai itsensä kerättyä hetkeksi ja työnsi selkänsä irti ovesta avaten sen mahdollisimman hiljaa. Hän odotti vastaan tulevan pimeän asunnon mutta sen sijaan siellä paloikin valot. Kädet hänen ympärillään kuitenkin estivät ajatuksen juoksun ja hän hymyili kääntyen ja peruuttaen hivenen kompuroiden eteiseen.

____________________________________________________

Cupid
Dana
Nala
Rosaire
Adrien
Takaisin alkuun Siirry alas
Delta
Red Mage INT +10
Delta


Join date : 05.09.2011

Hey, who are you? Empty
ViestiAihe: Vs: Hey, who are you?   Hey, who are you? EmptyTo Elo 22, 2013 8:15 am

Markisilla ei ollut ollut tänään töitä joten hän oli viettänyt päivänsä Loulon kanssa. Nuorukainen oli palannut kotiin vasta auringon laskettua ja oli huomannut ettei Dana ollut paikalla - hänellä taisi olla keikka, joten olisi turha huolestua. Mitä hän muutenkaan huolestuisi aikuisesta miehestä?
Markis oli kokkaillut itselleen jotain kevyttä ja syönyt samalla, kun katsoi telkkarista hölmöä komediaa, naurahdellen välillä itsekseen. Hän oli jättänyt telkkarin huutamaan käydessään suihkussa mutta sieltä palattuaan nuoren miehen mielenkiinto ei kuitenkaan pysynyt tuossa kovinkaan pitkään vaan hän muisti, mitä olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten. Esseen deadline oli jo ylihuomenna eikä hän ollut saanut aikaan muuta kuin kaksi lyhyttä kappaletta joista toisen poistamista Markis oli miettinyt hetken ennen kuin oli jättänyt homman kesken laiskuuttaan.
Mustatukka avasi läppärinsä ja keskittyi kirjoittamiseen. Hän piti hetken kuluttua tauon laittaakseen telkkarin äänettömälle mutta antoi kuvan jäädä päälle, kuin olisi tosiaan katsonut sieltä juuri alkanutta rikossarjaa esseen kirjoittamisen sijaan.

Markis oli niin keskittynyt kirjoittamiseen - hän oli jo saanut lähes sivun aikaan vaikka oli pyyhkinyt kaiken aikaisemmin kirjoittamansa pois - ettei kuullut heti rappukäytävästä kuuluvia ääniä.
Markis kääntyi katsomaan ovelle huulillaan huvittunut hymy. Dana taisi olla aika kännissä - hänen mielessään kävi myös aavistus siitä, että naisekkaalla saattoi olla seuraa. Se sai Markisin tuntemaan olonsa hieman vaivautuneeksi mutta Danakaan ei ollut koskaan kieltänyt häntä tuomasta naisia tänne (ei sillä, että hän olisi vielä kokeillut, Louloa ei varmaan laskettu tytöksi) joten hänelläkään ei ollut mitään oikeutta kieltää naisekasta tuomasta miehiä.

Mustatukka näki ensin Danan peruuttavan sisälle. Mukanaan hänellä oli suunnilleen Markisin ikäinen mies jonka kasvot eivät sanoneet nuorukaiselle mitään. Joku hoito baarista?
"Äiti, montako kertaa pitää sanoa, että ilmoita kun tuot tänne miehen jotta osaan nukkua jossain muualla!" Markis sanoi nauraen. Kumpikin ovesta saapuneista oli laittautuneita, kun Markis puolestaan oli kuluneissa verkkareissa ja löysässä t-paidassa, pyyhe yhä harteillaan vaikka hiukset olivat aikaa sitten kuivuneet suihkun jäljiltä.

____________________________________________________

Noemi - Markis - Ariel - Olivier
Takaisin alkuun Siirry alas
Yui
Ylläpitäjä +10 all
Yui


Join date : 16.06.2011
Ikä : 31

Hey, who are you? Empty
ViestiAihe: Vs: Hey, who are you?   Hey, who are you? EmptyTo Elo 22, 2013 9:45 am

Sisältä kuuluvat sanat saivat Dana jähmettymään paikoilleen ja myös hänen vierellään oleva mies jäi tuijottamaan olohuoneen puolelle. ”Kuka toi on?”, mies kysyi kohottaen toista kulmaansa ja jäi katsomaan Markisin suuntaan kasvoillaan selvä epäilys. Danan katse valui miehestä Markisiin ja sitten takaisin tuohon mieheen. ”Vaan mun kämppis mut se on hetero ja niin poispäin… mennään vaan mun huoneeseen”, Dana puhui varsin suostuttelevasti ja siveli miehen rintakehää ja tuon kauluspaidan kaulusta. Tumma hiuksinen horjahti taas hivenen mutta ihme kyllä pysyi pystyssä korkeilla koroillaan.

Tämä kyseinen Seth ei kuitenkaan vaikuttanut olevan niin humalassa kuin Dana, eikä myöskään välittänyt Markisin läsnäolosta. Joku ehkä olisi voinut pohtia oliko miehellä ihan puhtaimmat ajatukset pelissä mutta sitä oli vaikea vielä tässä vaiheessa sanoa. ”Mennään nyt~”, Dana sanoi niin viehkeästi että siihen luultavasti olisi ollut vaikea oikeastaan kenenkään sanoa ei.

Mies kuitenkin mittaili yhä Markisia katseellaan aivan kuin kilpailijaansa tai jotakin vastaavaa. ”No mut mitä jos mennään mun luokse..? Mul on iso mesta ihan käyttämättömänä”, Seth lopulta sanoi ja laski kätensä Danan lanteille pidellen siitä kiinni katse kuitenkin yhä Markisissa. Dana kallisti päätään kevyesti ja loi katseen ympärilleen. Tuo huokaisi dramaattisesti ja haroi hiuksiaan.

//Sethiä saa ihan rauhassa liikutella muuten :D//

____________________________________________________

Cupid
Dana
Nala
Rosaire
Adrien
Takaisin alkuun Siirry alas
Delta
Red Mage INT +10
Delta


Join date : 05.09.2011

Hey, who are you? Empty
ViestiAihe: Vs: Hey, who are you?   Hey, who are you? EmptyMa Elo 26, 2013 11:39 pm

Markis katseli kaksikkoa huvittuneena. Hänen sanansa kuitenkin näyttivät vaikuttaneen mieheen sillä hän näytti epäilevältä Danan suloisista suostutteluista huolimatta. Markis käänsi hetkeksi katseensa takaisin läppäriinsä, mitä hänen olisi pitänyt sanoa asiaan? Dana oli aikuinen ihminen ja hänen mukanaan oleva mieskin näytti olevan aikuinen joten he saisivat pitää hauskaa niin paljon kuin halusivat.
Tietenkin ajatus edelleen hieman häiritsi tummatukkaa ja hän toivoi, ettei kaksikko olisi kovinkaan meluinen. Tavallaan nukkumaan meneminen aikaisin olisi ollut hyvä vaihtoehto, silloin hän ei edes olisi tiennyt tätä vaivaannuttavaa asiaa jollei olisi herännyt keskellä yötä ääniin.

Markis vilkaisi kaksikkoa ja huomasi Danan mukanaan tuoman miehen katselevan yhä häntä. Tummatukka hymyili vinosti. Dana ei ollut siinä kunnossa, että olisi päässyt enää mihinkään, luultavasti onnistuisi kaatumaan koroillaan matkalla miehen mainitsemaan isoon mestaan.
"Kyllä te täälläkin voitte olla", hän sanoi. Koska asia kuitenkin selvästi häiritsi miestä, Markisin epäilykset heräsivät. Nuorempi ei ollut läheskään niin pahassa kunnossa kuin Dana mutta tuskin tässä oli kuitenkaan kyseessä minkäänlainen hyväksikäyttö? Tuskin, tuskin. "Vai onko siinä joku ongelma, että mä olen täällä?"

____________________________________________________

Noemi - Markis - Ariel - Olivier
Takaisin alkuun Siirry alas
Yui
Ylläpitäjä +10 all
Yui


Join date : 16.06.2011
Ikä : 31

Hey, who are you? Empty
ViestiAihe: Vs: Hey, who are you?   Hey, who are you? EmptyTi Elo 27, 2013 5:46 am

Dana horjahti kevyesti mutta onneksi miehen kädet olivat hänen ympärillään niin hän ei päässyt kaatumaan. Markisin sanat saivat hänen katseensa kuitenkin kääntymään tuohon ja sitten takaisin hänen seuralaiseensa. ”Nii kuulitko.. Ei Markisia haittaa~”, tummatukka sanoi iloisesti ja siveli taas miehen rintakehää käsillään katsellen toista. Sethin katse pysyi vielä hetken aikaa Markisissa ennen kuin laskeutui sitten Danaan. Katse kuitenkin vielä kohtasi Markisin katseen kun tuo puhui. ”Hmm ei kai siinä mitään ongelmaa ole. Tykkään vaan olla kovaääninen ja aattelin suojella korvaparkojas”, mies totesi puoliksi vitsillä ja sai ainakin Danan nauramaan heleästi ja kevyesti törkkäämään miestä. Totuus siitä häiritsikö Markisin läsnäolo, tuntui jäävän hivenen hämärän peittoon. Tummatukka horjahti taas kevyesti.

Seth kuitenkin piteli tuosta vakaalla otteella kiinni. ”C’mon mennään mun luokse. Saat aamiasta ja voidaan olla rauhassa”, mies vikitteli Danaa ja katseli tuota. Dana loi katseen ympärilleen mutta lopulta kohautti olkiaan. ”Kai sitten mut… Mun täytyy vaihtaa kengät”, hän sanoi ja hymyili. Hän avasi eteisen kaapin ja kumartui kaivamaan esiin tennarit jotka vaihtuivat melko yllättäen ilman minkäänlaisia ongelmia jalkoihin.


Seth katseli sen aikaa Markisia ehkä jopa hivenen merkitsevästi että tuo ei sanoisi mitään. Pian kuitenkin katse siirtyi Danaan. ”Hei nyt kun kerta ollaan täällä niin ehkä sä voisit ottaa sun drag kamoja mukaan”, mies sanoi ääni hivenen hiljentyneenä mutta ei mitenkään kuiskaten. Dana kallisti päätään oudolle pyynnölle. ”Drag tavaroita? Kulta musta ei tuu kovinkaan kaunista jos tässä kunnossa koita itteäni laittaa”, hän sanoi nauraen hiljaa vaikka toinen tuntui olevan tosissaan ja supatti jotain siitä että se olisi paljon kuumempaa niin.

____________________________________________________

Cupid
Dana
Nala
Rosaire
Adrien
Takaisin alkuun Siirry alas
Delta
Red Mage INT +10
Delta


Join date : 05.09.2011

Hey, who are you? Empty
ViestiAihe: Vs: Hey, who are you?   Hey, who are you? EmptyKe Syys 25, 2013 10:07 am

Markis vilkaisi kaksikkoon. Drag-kamoja? Se sai huvittuneen naurahduksen pojan huulilta mutta hän ei kommentoinut asiaan mitään sen ihmeempiä, mitä kahden aikuisen ihmisen asiat hänelle kuuluisivat?
"Eiköhän Dana ole tarpeeks viehättävä tollaisenakin", Markis totesi. "Jos sä lähet ton mukaan, muista pitää kännykkä päällä, muuten mä saatan huolestua jos en saakaan suhun yhteyttä." Poika hymyili kiusoitellen. Ei hän todellisuudessa aikonut soittaa kaunottarelle mutta saihan sitä kiusoitella, etenkin kun hänen mukanaan oleva mie vaikutti pitävän Markisia jonkinlaisena uhkana edelleen.

Markis käänsi katseensa pois.
"Tosin mua itteeni vähän epäilyttäis mies, joka raahaa selvästi kaatokännissä olevan omaan kämppäänsä, etenkin kun on itse noin hyväs kunnossa", nuorukainen totesi raadollisella rehellisyydellään ja jatkoi kannettavansa naputtelua kuin ei olisi juuri äsken loukannut paikalla olevaa miestä, joka ei näyttänyt liian innostuneelta asiasta.

____________________________________________________

Noemi - Markis - Ariel - Olivier
Takaisin alkuun Siirry alas
Yui
Ylläpitäjä +10 all
Yui


Join date : 16.06.2011
Ikä : 31

Hey, who are you? Empty
ViestiAihe: Vs: Hey, who are you?   Hey, who are you? EmptyKe Syys 25, 2013 10:45 am

"Awww Markis", Dana sanoi heltyneenä kun nuorukainen kehui häntä tarpeeksi viehättäväksi. Hän astelikin siihen toisen luokse ja painoi suukon tuon otsalle. Välillä askel vähän horjahteli. Mies eteisessä katseli kaksikkoa kulmat hivenen kurttuun painuneena. Dana oli palaamassa jo tuon luokse mutta seisahtui kun Markis mainitsi rehellisesti tosiasiat ja kääntyi katselemaan toista pää hivenen kallellaan. Seth tuntui kasvan kärsimättömäksi ja huokaisi hiljaa.

"Äh antaa olla. Tästä on ihan liikaa päänvaivaa", mies totesi lopulta ja kääntyi ovea kohti mumisten jotain helposta panosta ennen kuin katosi ovesta ja rapusta kuului askelia. Dana räpytteli silmiään ja huokaisi hiljaa lysähtäen lopulta sohvan selkänojan ylitse sohvalle niin että jalat jäivät roikkumaan selkänojan yli.

Sieltä alhaalta päin hän jäi katselemaan Markisia. "Markis~ Sä pelotit Sethin pois", hän sanoi mutristaen huuliaan ja sipaisi hiuksiaan pois kasvoiltaan. Dana roikutti päätään ja katseli asuntoa väärin päin. Se kuitenkin näytti olevan huono ajatus kun tummahiuksisen ilme muuttui hivenen pahoinvoivaksi ja hän heilahti ylös ja istui kunnolla sohvalla hieroen silmiään hetken aikaa niin että meikit levisivät hivenen.

"Mä oisin niiiiin tarvinu tota.. Mikä mussa on vikana..?", hän jäi pohtimaan ja nojasi poskensa vasten sohvaa.

____________________________________________________

Cupid
Dana
Nala
Rosaire
Adrien
Takaisin alkuun Siirry alas
Delta
Red Mage INT +10
Delta


Join date : 05.09.2011

Hey, who are you? Empty
ViestiAihe: Vs: Hey, who are you?   Hey, who are you? EmptyTi Loka 08, 2013 7:19 am

Markis tiesi milloin oli syytä olla hiljaa. Hän ei kuitenkaan yleensä pystynyt näissäkään tilanteissa pitämään suutaan kiinni joten tällä kertaa hän onnistui karkoittamaan Danan deitin pois. Miten vaan, Dana löytäisi varmasti jonkun toisen, sellaisen joka haluaisi hänestä muutakin kuin vain yhden yön panon, kuten Markisin silmissä äskeinen oli halunnut.
"Anna sen mennä", poika sanoi Danalle vinosti hymyillen. "Ei tossa olisi kuitenkaan ollut tarpeeksi miestä sulle."

Markis kohautti olkiaan naisekkaan syytökselle.
"Mitä sitten? Jos se lähtee lätkimään mun kommenttien takia, sillä oli varmasti jotain hämärää meneillään", lyhythiuksinen totesi ja katseli kännistä seuralaistaan joka näytti siltä, että oksentaisi pian. Pitäisi varmaan auttaa Dana samantien sänkyyn ennen kuin pitkätukka menisi ja sammuisi sohvalle.

Nuorempi nousi ylös ja ojensi kätensä Danalle. Jos toinen ei reagoinut mitenkään, hän yritti nostaa hänet väkisin ylös.
"Juuri nyt sussa on se vikana, että sä olet antanut juottaa ittes änkyräkänniin. Mä vien sut nukkumaan ennen kuin onnistut satuttaa itsesi."

____________________________________________________

Noemi - Markis - Ariel - Olivier
Takaisin alkuun Siirry alas
Yui
Ylläpitäjä +10 all
Yui


Join date : 16.06.2011
Ikä : 31

Hey, who are you? Empty
ViestiAihe: Vs: Hey, who are you?   Hey, who are you? EmptyTi Marras 19, 2013 12:15 pm

Dana pyörähti ympäri ja tarttui Markisin käteen kiltisti. Hän mutristi huuliaan kevyesti ja räpytteli silmiään. ”En mä oo antanu juottaa itteäni humalaan.. mulla oli ihan hyvä syy”, hän sanoi kun he astelivat kohti hänen huonettaan. Hän huokaisi ja nojautui vasten Markisia katsellen toista hetken aikaa ennen kuin mutristi huuliaan. ”Val on menny kihloihin sen nuoren hutikon kanssa… Kiki ja DJ on hommaamassa lasta…”, hän sanoi hiljaa ja rojahti istumaan omalle sängylleen huokaisten uudelleen. Dana lysähti makaamaan selälleen ja tuijotteli kattoa.

”Mun elämä ei oo menossa yhtään mihinkään. Lähin asia poikaystävään on toi äskeinen mies tai sinä mistä kumpikaan ei oo kauheen varteen otettava vaihtoehto”, hän lisäsi naurahtaen hiljaa ja kohottautui ylös. Hän nappasi paidan päältään ja heitti sen sivuun vetäen ylleen yöpaitana käyttämänsä löysän t-paidan. Dana veti sen ylleen ja sipaisi hiuksiaan.

Hän hetken aikaa hieroi silmiään ennen kuin kellahti taas makaamaan ja veti housut jalastaan potkaisten ne siihen lattialle ennen kuin kömpi paremmin sänkyyn ja kääntyi kyljelleen painaen silmänsä hetkeksi aikaa kiinni. ”Ainiin mun meikit”, hän tajusi ja kömpi vielä ylös.

//Anteeks taas kesto : ( //

____________________________________________________

Cupid
Dana
Nala
Rosaire
Adrien
Takaisin alkuun Siirry alas
Delta
Red Mage INT +10
Delta


Join date : 05.09.2011

Hey, who are you? Empty
ViestiAihe: Vs: Hey, who are you?   Hey, who are you? EmptyKe Marras 27, 2013 10:02 am

Danan syy juoda oli perin... tyttömäinen. Mutta niinhän Danakin oli aina välillä, joten miksei hänen persoonansakin olisi välillä saanut tällaisia puolia?
"Mä kuvittelin olevani ennemmin kuin veli", Markis totesi vinosti hymyillen. "Mutta ei tosta nilkistä ole sulle poikaystäväks, etsi joku parempi. Joku sellainen, joka ei saa kenen tahansa niskakarvoja pystyyn kuvotuksesta."

Dana vaihtoi yövaatteet päälle ja Markis tarkasteli hänen menoaan huvittuneena. Dana ei yleensä tullut näin humalassa kotiin.
"Ehkä munkin pitäis alkaa käymään yöpuulle niin mä en valvottais sua."

____________________________________________________

Noemi - Markis - Ariel - Olivier
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Hey, who are you? Empty
ViestiAihe: Vs: Hey, who are you?   Hey, who are you? Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hey, who are you?
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Pelialue :: Naapurusto-
Siirry: