Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Järjestöt, yhdistykset ja seurat

Siirry alas 
5 posters
KirjoittajaViesti
sir Kai
Ylläpitäjä +10 all
sir Kai


Join date : 16.06.2011
Ikä : 29

Järjestöt, yhdistykset ja seurat Empty
ViestiAihe: Järjestöt, yhdistykset ja seurat   Järjestöt, yhdistykset ja seurat EmptyTi Kesä 21, 2011 9:30 am

Suuren paljastumisen myötä on syntynyt mitä erilaisimpia yhdistyksiä, salaseuroja ja järjestöjä liittyen taikaolentoihin. Ne voivat olla hyväntahtoisia ja laillisia, mutta myös laittomia ja vihamielisiä.

Pelaajat saavat luoda vapaasti hahmojensa myötä uusia ryhmittymiä. Ryhmä kuvauksessa tulisi ilmetä pääpiirteittään sen tarkoitus, syntyminen, menneet saavutukset tai takaiskut sekä mahdollisesti tietoa toimipaikoista, jäsenvaatimuksista ja muista sen toimintaan liittyvistä asioista. Kuvausta ei tarvitse lähettää erikseen ylläpidon tarkastettavaksi, vaan sen voi lähettää suoraan tähän aiheeseen, mutta ylläpito voi korjailla jo lähetettyjä kuvauksia vapaasti.
Takaisin alkuun Siirry alas
sir Kai
Ylläpitäjä +10 all
sir Kai


Join date : 16.06.2011
Ikä : 29

Järjestöt, yhdistykset ja seurat Empty
ViestiAihe: Vs: Järjestöt, yhdistykset ja seurat   Järjestöt, yhdistykset ja seurat EmptyKe Elo 17, 2011 12:11 pm

Anonyymit Lykantroopit

Anonyymit Lykantroopit on vasta viisi vuotta vanha yhdistys, jonka joukko ihmissusia perusti Saksassa viisi vuotta sitten. Järjestö on levinnyt kulovalkean tavoin ympäri Eurooppaa ja on jo yrittänyt hypätä Atlantin yli, mutta niin Amerikoissa kuin Aasiassakin sille on jo syntynyt kilpailijoita. Liikkeen tunnuslause on ”turvallinen täysikuu”, ja se tähtää ennen kaikkea suojelemaan sekä ihmissusia että muita kirouksen aiheuttamilta vahingoilta. Liike on noussut monessa maassa valtionjohdonkin kannattamaksi, ja apurahojen lisäksi monet viralliset tahot mainostavat ja suosittelevat sitä.

Anonyymit Lykantroopit on täysin hyötyä tavoittelematon hyväntekeväisyysyhdistys. Sen jäseneksi ei tarvitse edes ilmoittautua, eivätkä sen toimihenkilöt saa työstään minkäänlaista palkkaa. Se ylläpitää ennen kaikkea turvataloja, joiden ehdottomasti tärkein ominaisuus ovat vahvat, kahlein varustetut häkit, joihin ihmissudet saavat tulla täysikuuöiksi pois mahdollisesti vahingoittamasta perheitään. Sen lisäksi turvataloissa kokoontuu tukiryhmiä niin ihmissusille kuin heidän läheisilleenkin, siellä pidetään tiedotustilaisuuksia ja usein myös varainkeruu-kirpputoreja, -huutokauppoja tai -juhlia. Anonyymit Lykantroopit levittävät tietoutta ihmissuteuden todellisuuksista ja taruista pyynnöstä vaikkapa kouluilla tai työpaikoilla, sekä heidän muodostamansa tiivis yhteisö usein auttaa jäseniään mitä moninaisimmissa ihmissuteuteen liittyvissä ongelmissa.

____________________________________________________

Takaisin alkuun Siirry alas
Luseina
Lvl 27
Luseina


Join date : 27.06.2011
Ikä : 28

Järjestöt, yhdistykset ja seurat Empty
ViestiAihe: Vs: Järjestöt, yhdistykset ja seurat   Järjestöt, yhdistykset ja seurat EmptySu Elo 28, 2011 12:00 am

Salamurhaajien kilta

Kukaan ei tunnu tietävän Salamurhaajien killan tarkkaa syntyaikaa tai alkuperäistä perustajaa, sillä sitä ovat aina pyörittäneet vampyyrit ja he elävät niin kauan, että tuollaiset mitättömän tuntuiset pikkuasiat pääsevät helposti unohtumaan.
Kilta on tällä hetkellä melko pieni, suuruudeltaan vain noin 100 jäsentä. Syy tähän on se, että 1900-luvun loppupuolella salamurhaajien kysyntä oli melko pieni ja monet kiltalaiset lähtivät omille teilleen etsimään parempaa elantoa. Nyt kiltaa kuitenkin kootaan uudestaan, sillä uudet tapahtumat taikamaailman paljastumisen jälkeen ovat antaneet potkua salamurhaajien kysynnälle. Kilta salamurhaa kenet tahansa kunhan tästä maksetaan tarpeeksi. Tällä hetkellä Kilta toimii pääosin Ranskassa, mutta se on ulottanut lonkeroitaan myös naapurimaihin ja Venäjälle, koska se on saanut alkunsa sieltä. Kilta siirtyy aika ajoin lähinnä Pään mielivaltaisesta päätöksestä maasta toiseen. Nyt heillä on kuitenkin tarkoitus pysyä pidemmän aikaa Ranskassa.

Killan rakenne on melko yksinkertainen. Killan johdossa on Pää, joka on tällä hetkellä Klaus Romano. Pään alapuolella on Käsi, tällä hetkellä paikkaa pitää Elijah Pierce. Käden alapuolella on kahdeksanhenkinen Neuvosto. Tähän asti arvojärjestyksessä kaikki jäsenet ovat poikkeuksetta vampyyreja. Alimpana ovat tavalliset rivimiehet, Salamurhaajat. Salamurhaajissakin suurin osa on vampyyreita, koska heitä arvostetaan heidän nopeutensa ja voimakkuutensa vuoksi. Heissä on kuitenkin myös muiden lajien edustajia.

Kiltaan voi liittyä ilman kutsuakin, mutta täytyy tehdä kova työ löytääkseen jonkun kiltalaisen, jotta pääsee heidän päämajaansa. Yleensä liittyvät kuitenkin kutsutaan jonkun Kiltalaisen toimesta. Kiltaan tullessaan heidän täytyy läpäistä muutamien kuukausien mittainen harjoitusjakso muiden Oppilaiden kanssa. Oppilaat eivät varsinaisesti kuulu vielä Kiltaan, joten heillä ei ole mitään asemaa arvojärjestyksessä. Jos Oppilas epäonnistuu harjoitusjaksollaan, hänet tapetaan Killan toimesta. Jos hän onnistuu, hän pääsee varsinaiseen koulutukseen, joka kestää muutamia vuosia. Harjoitusjakson jälkeen Oppilas saa henkilökohtaisen Mestarin, joka on yleensä joku Neuvostosta. Kun Neuvoston jäseniä on vain kahdeksan, voi olettaa, että Kiltaan ei kouluteta kovin montaa Oppilasta kerralla. Jos jollekin käy oikein hyvä tuuri, voi hän saada Pään tai Käden Mestarikseen. Tällaista tapahtuu kuitenkin hyvin harvoin. Mestarin saatuaan Oppilas pitää aina killan sisällä tai tehtävissä ollessaan Salamurhaajan asuaan, joka koostuu kietaisumallisesta mustasta paidasta, mustista nilkoista kiristetyistä housuista ja mustista tossuista. Paitaa pitää kiinni vyö, joka kertoo muille Oppilaille kenen Oppilas on kyseessä. Jokaisella Neuvoston jäsenellä sekä Päällä ja Kädellä on nimittäin oma värinsä, jota tämä kantaa asussaan.
Neuvostosta ylöspäin asut ovat hieman parempaa materiaalia kuin Oppilailla ja niihin kuuluu maahan asti ulottuva takki, jossa on korkeat kaulukset. Takin saa kokonaan napeilla kiinni, jolloin voi kätkeä alla olevan asun. Takin reunat kuvastavat takkia kantavan henkilön väriä. Takkiin myös kiinnitetään arvomerkit, jos niitä on saanut haalittua. Kengät Neuvostosta ylöspäin tukevat jalkaa paremmin, mutta ovat silti tossut, joilla on mahdollista hiipiä täysin äänettömästi.
Jokainen Salamurhaajaksi asti päässyt saa tikarin, jota hänen tulee kantaa jatkuvasti vyöllään. Tikari kuvastaa sitä, minkä henkilö on saavuttanut ja sen saaminen on suuri kunnia.

Jos haluat hahmosi kuuluvan Salamurhaajien kiltaa, olisitko kiltti ja heittäisit minua (Luseinaa) yksityisviestillä. Tämä siksi, että olisin mielelläni perillä Killan asioista, sillä pelaan Klausia eli killan Päätä. Kiitos!
Kiltaan liittyminen on erittäin sallittua ja jopa toivottua! Muista, että hahmosi ei täydy olla vampyyri kiltaan liittyäkseen.

____________________________________________________

So you'll shut up
And stay sleeping
With my screaming in your itching ears
Takaisin alkuun Siirry alas
Yui
Ylläpitäjä +10 all
Yui


Join date : 16.06.2011
Ikä : 31

Järjestöt, yhdistykset ja seurat Empty
ViestiAihe: Vs: Järjestöt, yhdistykset ja seurat   Järjestöt, yhdistykset ja seurat EmptyTi Heinä 31, 2012 7:34 am

Maison Dorée - Turvakoti
(Kultainen koti)

Turvakoti joka sijaitsee Chenevaliessa lähellä hämäräkujia. Melko iso valkea omakotitalo on omistettu kokonaan pään suojaa kaipaaville. Tilaa löytyy joka yö noin neljälle kymmenelle henkilölle. Talon koko alakerta on yhtä isoa tilaa johon yöksi levitetään esiin retkisänkyjä ja päivisin ne nostetaan sivuun ja niiden sijaan esillä ovat pitkät pöydät. Turvakoti on tarkoitettu pääsääntöisesti taikaolennoille eikä siellä ole pitkiin aikoihin käynyt ihmisiä. Perus periaate on melko yksinkertainen. Ennen ilta kahdeksaa jonottamalla ensimmäiset henkilöt pääsevät yöpymään ja aamupäivällä kahdentoista aikaan paikka tyhjennetään. Kerran päivässä talossa tarjotaan myös lämmin ateria. Turvakodin pitäjä on kuitenkin hyväsydäminen mies joten apua kaipaavat tai huutavan nälissään olevat saavat yleensä aina tulla paikalle. Omistaja myös tarjoaa apuaan joten moni uskoutuukin puhumaan hänelle ja mies kuuntelee aina mielellään. Kuitenkaan mitään hän ei kysy eikä pakota kertomaan. Paikassa saa siis yöpyä kuka tahansa vaikka toki väkivaltaisesti käyttäytyvät poistetaan mutta vuosien varrella monet ovat oppineet olematta riehumaan talossa sillä onhan se monelle kadulla asuvalle ainoa lämmin paikka josta saa ruokaa ja suojaa.

Turvakodissa on myös jo muutaman vuoden ajan toiminut projekti jossa koetetaan saada kodittomia töihin tai kouluun takaisin. Tämä on kuitenkin melko vaikea tehtävä ja vain pari kymmentä on saanut paikan koulusta tai töistä.

____________________________________________________

Cupid
Dana
Nala
Rosaire
Adrien
Takaisin alkuun Siirry alas
revy.
Lvl 3
revy.


Join date : 30.09.2011

Järjestöt, yhdistykset ja seurat Empty
ViestiAihe: Vs: Järjestöt, yhdistykset ja seurat   Järjestöt, yhdistykset ja seurat EmptyTi Elo 07, 2012 10:46 am

la Main d’Iblis
Toisin sanoin Iblisin käsi, on häilyväisimmässä merkityksessään syntynyt joskus uuden vuosituhannen vaihteen vuosina Pariisin katujen alla, jo muutamia vuosia ennen suuren paljastumisen aikaa. Kyseinen löyhästi järjestäytynyt, toistaiseksi nimetön organisaatio oli vielä tuolloin lähinnä suppea vastarintaliike ihmisten miellettyä tyranniaa vastaan, ja tuulensuoja taikaolennoille, joilla ei ollut muuta paikkaa lepuuttaa siipiään. Se kuihtui melkein kokonaisuudessaan kasaan taikaväen esiinmarssin alkutaipaleilla, kun monet sen jäsenistä vielä tuolloin toivoivat voivansa mieluummin sulautua osaksi yhteiskuntaa, sen sijaan että olisivat eläneet piilossa. Niinpä se vähä, mitä heistä jäi jäljelle vetäytyi piiloon ja nimettömyyteen, nousten vain satunnaisesti ja järjestäytymättä kahnauksiin ja terroritekoihin ihmisiä, ja luopioiksi katsomiaan maagisia vastaan.

Vasta nelisen vuotta sitten, New Atlantiksen miehityksen aikoihin la Main d’Iblis nousi jaloilleen suurin piirtein sellaisena kuin se näyttäytyy nyt; taikaolentojen terrorismijärjestönä, ja suorana vastahyökkäyksenä New Atlantiksesta vastuussa olevaa ihmiskuntaa, ja erityisesti Amerikan yhdysvaltoja vastaan. Järjestön ideologia alkoi niittää kaltoinkohdeltujen, runneltujen taikaolentojen keskuudessa suosiota aina enenevässä määrin. Miksi ihminen olisi luojan luoduista kaikkein rakkain? La Mainin tarkoitus onkin harvinaisen yksiselitteinen; palauttaa maailmanjärjestys niihin käsiin, joihin se selvästi kuuluu. Taikakansoille.

Toistaiseksi organisaatio on kuitenkin vielä sangen pieni, ja päämääriään tavoittelemaan liian riittämätön, mutta sitäkin halukkaampi laajentumaan agressiivisestikin. Jo nyt media tuntee järjestön nimen, ei vain Ranskassa, jonka ulkopuolelle se ei toistaiseksi ole merkittävässä määrin levinnyt, vaan myös muualla Euroopassa, ja vihdoin myös Atlantin toisella puolen. La Main d’Iblisin ja sen johtajan, mediassa Kointähtenä tunnetun miehen nimissä on muutaman viimevuoden aikana tehty jo lukuisia terrori-iskuja ihmisiä vastaan ihmisten omilla aseilla, heidän pyssyillään ja räjähteillään.

Itse järjestö pysyttelee salaisuuksien verhoissa, ja pitää majaansa syvimmissä katakombeissa Pariisin alla, minne heidän toimestaan on vuosien saatossa alkanut muodostua pientä kaupunkia muistuttavia rakenteita. Se tarjoaa asuinsijan ja välttämättömimmän toimeentulon jäsenilleen, mutta olosuhteet ovat moderniin kaupunkiasumiseen nähden vaatimattomat; sähköä tai juoksevaa vettä ei ole.
Heidän rivinsä koostuvat yksilöistä, jotka on jaettu erikoistuneisiin Soluihin muunmuassa sijainnin, kykyjen ja tarpeen vaatimuksista. Soluun kuuluu kolmesta seitsemään jäsentä, mukaanlukien Koordinaattori. Saman tyyppiset tai samalla alueella operoivat solut muodostavat Elimiä, jotka ovat kokonaisuutena vastuussa isomman mittakaavan toiminnoista erikoistumisensa piirissä. Elinten toimintoja ohjaavat ja johtavat järjestön perustajan ja johtajan silmissä kannuksensa ansainneet, ja samalla hänelle suoraan vastuulliset henkilöt.

____________________________________________________

Baron Samedi
Vincere
Sorjasarvi

Suck on it.
Takaisin alkuun Siirry alas
sir Kai
Ylläpitäjä +10 all
sir Kai


Join date : 16.06.2011
Ikä : 29

Järjestöt, yhdistykset ja seurat Empty
ViestiAihe: Vs: Järjestöt, yhdistykset ja seurat   Järjestöt, yhdistykset ja seurat EmptySu Marras 04, 2012 1:18 pm

Riivattu Pariisi

Riivattu Pariisi on ranskankielinen sivusto, joka on ollut pystyssä jo viisi vuotta, mutta laajentunut erityisesti viimeisen kolmen vuoden aikana. Sivustolla on kolmen erillisen ryhmän blogeja, videoita ja sarjakuviakin kaikesta paranormaalista. Sivusto on melko keskinkertaisesti suunniteltu, enimmäkseen musta ja otsikoissa vanhoista kauhuleffojen julistefonteista ammentava.

Ainoastaan kirjautuneet käyttäjät kykenevät kommentoimaan videoita ja blogeja, ja periaatteessa kaikki esiintyvät omilla nimillään. Videot ovat enimmäkseen kummituksien ja paranormaalien ilmiöiden jahtaamista ja bongailua, ja erityisesti Jin-Hon johtaman ryhmän videot ovat usein pohjimmiltaan hulvatonta kiljuntaa ja läheltä piti -tilanteita. Videoissa on kuitenkin myös esimerkiksi taikaväen ja taikuuden kanssa kosketuksissa elävien ihmisten haastatteluja, ja välillä hyvin poliittisia paljastusvideoita esimerkiksi syrjintätapauksista ja taikavihamielisistä liikkeistä. Blogiteksteissä erityisesti sivuston poliittinen puoli nousee vahvasti esille, sillä suurin osa teksteistä on kärkeviä mielipidekirjoituksia tai niissä nostetaan esille ja pohdittavaksi erilaisia ongelmia ihmisten ja taikaväen rinnakkaiselossa.

Sivuston käyttäjäkunta järjestää silloin tällöin tapaamisia, ja varsinkin sen pääasialliset sisällöntuottajat kiertävät erilaisia tapahtumia ja konventioita ahkerasti. Tietyssä osassa Pariisin alakulttuuria Riivatulta Pariisilta ei voi välttyä, ja sivustosta on ollut puhetta kaksi kertaa uutisissakin.

____________________________________________________

Takaisin alkuun Siirry alas
Acha
Lvl 7
Acha


Join date : 18.01.2013
Ikä : 29

Järjestöt, yhdistykset ja seurat Empty
ViestiAihe: Vs: Järjestöt, yhdistykset ja seurat   Järjestöt, yhdistykset ja seurat EmptyPe Helmi 15, 2013 2:22 pm

Dance Society
Tuttavien kesken Deci - tanssikoulu ja kahvila

Dance Society on 2000-luvun alkupuolella perustettu tanssikoulu, jota johtaa ranskalaisneito nimeltä Ariette Baudoin. Neiti Baudoin on perustanut koulun itse ja liiketilakin on nykyään kokonaan naisen omistuksessa. Tanssikoulu sijaitsee Chênevalien kaupunginosassa ja mainostaa itseään erityisesti multikansallisena ja kulttuurillisena kohtauspaikkana. Kahden suurehkon tanssisalin lisäksi rakennuksessa toimii mukava ja tunnelmallinen kahvio, joka on osa Dance Societyn konseptia. Kahvilan yhteydessä on myös vastaanotto, jossa oppilaat ilmoittautuvat saapuneiksi tunneilleen. Itse rakennus on kolmi kerroksinen: katutasossa sijaitsee kahvila ja pieni peilillinen sali yksinharjoittelua varten (varauksia ei oteta vastaan). Lisäksi katutasosta kahvilan nurkasta pääsee astumaan pienestä ovesta pikkuruiseen toimistotilaan, jossa kirjanpitoa sun muita paprikommelluksia hoidetaan. Toisessa kerroksessa sijaitsee sali numero 2, sekä tyttöjen pukuhuoneet ja kolmannessa kerroksessa sali numero 1 ja poikien pukuhuoneet.

Dance Society tarjoaa tunteja kaiken ikäisillä, rotuisille ja kokoisille nuorille ja kenties myös hieman vanhemmille. Suurimman osan tunneista vetää tanssikoulun omistaja neiti Baudoin, jota kaikki naisen omat oppilaat puhuttelevat yleensä tuttavallisesti etunimellä. Neiti Baudoin pitää mm. jazz (& lyrical jazz), lyrical hip hop, locking, wacking, voguing ja baletti -tunteja. Lisäksi koululla toimii tällä hetkellä myös toinen vakituinen opettaja, joka on erityisesti street painotteinen (break dance, hip hop, popping, locking ja fuusiot), sekä aina välillä sijaistuksia tekevä opettaja, joka vetää myös kerran viikkoon paritanssitunteja klassisista paritansseista, kuten valssi, quickstep ja tango.
-> Etsitään tanssiopettajille pelaajia <3

Kuvaus rakennuksesta

Dance Society sijaitsee lähellä Chênevalien pääkatua, mutta lievästi sanottuna syrjäkadulla. Tänne ei välttämättä eksy ihan helposti paikkaa tietämättä. Talo on punatiilinen, kolme kerroksinen rakennus, jossa on musta harjakatto. Tie kaartuu talon kohdalla ylöspäin, mikä aiheuttaa sen, että rakennus jää ikään kuin rinteeseen. Kesäisin alakerrassa sijaitsevalla kahvilalla on terassi, johon mahtuu kolmen pöydän verran kahvittelijoita. Terassi on porrastettu ja jää talon vasemmalle puolelle. Kadulle näkyy suoraan kahvilasta kolme suurehkoa ikkunaa oikealla puolella, jotka myötäilevät katua niin sanotusti ruohonjuuritasolla. Sisäänkäynti on selkeästi talon keskellä ja sisään astuttaessa joudutaan laskeutumaan muutama porras-askelma, jotta päädytään lattiatasolle.
Heti sisään astumisen jälkeen vierialijalle avautuu matalahko tila, joka on valaistu sieltä täältä erilaisilla lampuilla. Vasemmalle jää naulakko tavaroille, sekä kenkäteline, jossa yleensä pursuaa tanssitunneilla olevien kenkiä (yläkertaan ei pääse kuin sisäkengissä tai sukkasiltaan). Vasemmalle jää myös ovi, joka useimmiten on kiinni ja hetkestä riippuen musiikki vaihtelee. Kyseessä on Dicen vapaalle harjoittelulle omistettu pieni tila, jota saa käyttää haluamansa mukaan, enintään kuitenkin yhden tunnin kerrallaan. Varauksia ei oteta vastaan.
Oikealle puolelle jää holvikaaren kehystämä sisäänkäynti kahvilaan. Pitkiä suositellaan varomaan päätään, sillä holvikaari on hieman matalemmalla kuin muu tila. Korkeus ei tässä kohtaa ole kuin vaivaiset 170 cm. Kahvilan tilaustiski jää holvikaaren jälkeen vasemmalle. Samassa yhteydestä löytyy myös vino pino papereita, johon on listattu nimiä ryhmittäin. Kyseessä on oppilaslista tunneittain, tunneille tulee aina ilmoittautua saapuneeksi. Samalta tiskiltä saa tilattua mitä ihanimmat kahvijuomat, sekä pientä syömistä ihanista quicheista makeisiin kakkupaloihin ja muihin leivonnaisiin. Syömiset valmistetaan kahvilan pienessä keittiössä. Itse kahvilaan sisälle mahtuu kerrallaan noin 50 ihmistä. Pöydät ovat tosin toisiaan lähekkäin ja eniten istuintilaa antaa kahvilan seinät ympäri kiertävä sohva, jota on pehmustettu intiasta vaikutteita saaneella päällysteellä. Myös tyynyjä, joita on siellä täällä, koristaa sama intialainen kuosi. Pöydät ovat täysin parittomia ja eri kokoisia, sekä muotoisia. Myös tuoleja on aivan laidasta laitaan jykevästä tammipuisesta tuolista huteriin jakkaroihin. Kahvilan lattia on peitetty kokolattiamatolla (jonka voitte arvata mainitsemattakin olevan kuin itämaisesta kulttuurista temattu), eli myös täällä kengät tulee poistaa ja heti kaariholven luokse niille varattuun telineeseen. Valaistus oli mainittu hoituvan erilaisilla lampuilla ja sitä tarkoitetaan todella. Jalkalamppuja, pöytälamppuja, kattolamppuja ja seinävalaisimia. Värillisiä ja värittömiä, mutta kaikissa yhteistä on aika heikko valo, joten tunnelma on usein hämyisä. Monissa pöydissä on myös kynttilöitä, mitä saa polttaa halutessaan. Kesäisin kynttilät saavat seurakseen usein kukkia. Taulujen sijasta seinillä on kehystettyjö lehtiarttikeleita. Vuosiluvut kertovat osan olevan aina 1800-luvulta asti, mutta jokainen saa kyseenalaistaa itse ovat ne kopioita vai aitoja otoksia. Artikkelit käsittelevät pääasiassa balettia, kunnes tullaan 1900-luvun puoleen väliin, jonka jälkeen aineistoa löytyy myös jazzin ja street-lajien puolelta. Mikäli kuvia on, niissä esiintyvissä naisissa on kaikissa jotain yhteistä. Huhu kertoo, että niissä on sama nainen jokaisessa. Mutta kuka niin pitkään olisi voinut elää..
Yläkertaan vievät aulasta kiviportaat, joita pitkin on vieritetty alas punainen, nykyään tosin aika nuhjaantunut matto. Ennen portaita nousija näkee oikealla puolellaan kyltin, joka huomauttaa terävästi kenkäkiellosta ja kehottaa ilmoittautumaan tunneille ennen tunnin alkua. Yläkerran sisustus on niukka ja aulassa on vain yksi pitkä puinen penkki tuntia odottavia varten. Tyttöjen pukuhuone on pieni ja aika ahdas, mutta sinne on varattu lukolliset kaapit, jotta tavarat voi huoletta jättää sinne tunnin ajaksi. Pukuhuoneesta löytyy myös suihku, mutta lämmintä vettä ei ole aina taattu. Kolmannen kerroksen sisustus noudattaa edellisen kaavaa niukkuudellaan, mutta koska ylin kerros on talon ullakko, aula on selkeästi kapeampi, mutta myös korkeampi. Harjakatto saavuttaa huippunsa aulan keskellä ja valo tulee pääasiassa kattoikkunasta. Poikien pukuhuone on lähes identtinen tyttöjen pukuhuoneeseen verrattuna. Tanssisalit eroavat toisistaan lähinnä valon ja korkeuden perusteella. Ylimmän kerroksen sali on molemmista reunoista matalampi, kuin keskeltä ja valo saliin tulee suurista kattoikkunoista. Toisen kerroksen sali on tasakattoinen, noin 3 metriä (korotettu) korkea ja saa valoa pisimmällä seinällä olevista pitkistä ikkunoista, sekä keinovalaistuksesta. Molemmissa saleissa kaikki mahdolliset seinät on valjastettu peileiksi.https://chenevalie.palstani.com/t368-ariette-baudoin

____________________________________________________

Ariette Baudoin
Neji Daiki
Sharley Aymond
x Aikajana x

In case of long time absence, don't hasitate to send me an e-mail to wake my from my studying-working coma.

Järjestöt, yhdistykset ja seurat Ropeblogi

Takaisin alkuun Siirry alas
Luseina
Lvl 27
Luseina


Join date : 27.06.2011
Ikä : 28

Järjestöt, yhdistykset ja seurat Empty
ViestiAihe: Vs: Järjestöt, yhdistykset ja seurat   Järjestöt, yhdistykset ja seurat EmptyMa Heinä 01, 2013 9:28 am

12012

12012 on moottoripyöräjengi, jonka on perustanut Elliot Fleur lähes 40 vuotta sitten. Aluksi jengin päällimmäinen tarkoitus oli vain korjailla ja parannella moottoripyöriä yhdessä. Kuitenkin melko pian jengiin liittyi mies, joka paljasti luottamuksellisesti Elliotille olevansa vampyyri. Näin Elliot sai tietää taikaolentojen olemassaolosta kauan ennen suurta paljastumista.

Tämä vampyyri oli nimeltään Alain Roch ja hän oli ollut koko pitkän ikänsä tiedemies. Hän oli tehnyt useita kokeita itsellään muuttumisensa jälkeen ja oli keksinyt kuinka vampyyrin verestä, unikosta ja tietyistä psilosybiinisienistä pystyi jalostamalla ja yhdistelemällä valmistamaan erittäin vahvaa huumetta, joka monista muista huumeista poiketen vaikutti myös taikaotuksiin.

Elliot näki tässä miljoonabisneksen ja ryhtyi värväämään jengiinsä henkilöitä, joilla oli hyvä käsitys kemiasta ja fysiikasta ja ei niin hyvä käsitys moraalista ja oikeudenmukaisuudesta. Nämä ”labrarotat” tekivät päämajansa erääseen Pariisin syrjäseudulla olevaan varastorakennukseen ja ryhtyivät Alainin johdolla valmistamaan suuria määriä huumetta, jonka nimeksi tuli PVD. Bisnes pyörii samoissa, joskin kehittyneemmissä, tiloissa edelleen ja PVD:n valmistus ja myynti ovat tällä hetkellä 12012:sta ensimmäinen prioriteetti.

Tällä hetkellä jengissä on noin 50 aktiivista jäsentä jos laboratoriossa työskenteleviä ei lasketa. Jäseniä kutsutaan jengin sisällä yleisesti liiveiksi ja laboratoriohenkilöitä takeiksi. Jäseniä löytyy lähes jokaisesta rodusta ja jokaisella on oma tarkasti määritelty tehtävänsä. PVD:n myymisen lisäksi he tekevät suuremmista summista sabotointeja sekä hiljentävät henkilöitä, jotka tunkevat nenänsä asioihin, jotka eivät heille kuulu.

Eniten 12012:sta löytyy ihmisiä ja vampyyreja. Vampyyrit hoitavat omaa pientä haaraansa, joka toimii öisin. Kaikki kuitenkin kuuluvat Elliotin alaisuuteen. Jengin salainen ase on neljästä peikosta koostuva ryhmä, jotka kutsutaan paikalle jos mikään muu ei auta.

12012 suojelee PVD:n reseptiä paremmin kuin omaa elämäänsä. Kukaan muu ei ainakaan vielä pysty valmistamaan ainetta.

12012 liittyvissä asioissa heitä yksityisviestiä minulle eli Luseinalle. Toivoisin jonkinlaista ilmoitusta jos joku tekee hahmon, joka kuuluu jengiin, sillä haluan varmistaa millaisia hahmoja jengiin liittyy : 3 On mukava pysyä kartalla.

12012 välittämän huumeen, PVD:n, kuvaus löytyy täältä ja täältä.

12012 jäsenet:

Elliot Fleur (sivuhahmo, Luseina, ihminen)
Roul Afeef (Luseina, ihminen)
Lucette Fleur (sivuhahmo, Luseina, vampyyri)
Lance Fleur (sivuhahmo, Luseina, ihminen)

____________________________________________________

So you'll shut up
And stay sleeping
With my screaming in your itching ears
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Järjestöt, yhdistykset ja seurat Empty
ViestiAihe: Vs: Järjestöt, yhdistykset ja seurat   Järjestöt, yhdistykset ja seurat Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Järjestöt, yhdistykset ja seurat
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Ylläpito :: Info :: Järjestöt,yhdistykset & seurat-
Siirry: